Η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης για την ένταξη στο πρόγραμμα προώθησης των αγροτικών προϊόντων της Ε.Ε. (AGRIP) μόλις άνοιξε. Στα προϊόντα αυτά περιλαμβάνονται φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα που συμβάλλουν στην αειφόρο παραγωγή (οργανικά), καθώς και προϊόντα ξεχωριστής ποιότητας.

Η Κομισιόν συγχρηματοδοτεί και επίσης οργανώνει καμπάνιες και εκδηλώσεις για την προώθηση αγροτικών προϊόντων της ΕΕ παγκοσμίως. Αυτή η πρωτοβουλία συνοδεύεται από το σύνθημα «Enjoy, it’s from Europe», το οποίο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ευρωπαίοι αγρότες για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Αυτές οι δραστηριότητες προώθησης συμβάλλουν στην ενίσχυση του προφίλ τους στην ΕΕ και τις διεθνείς αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χορηγούνται περί τα 186 εκατομ. ευρώ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα από την Κομισιόν, με τα 176,4 από αυτά να αφορούν τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος που δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους είναι η 21/4/2022 στις 17:00 ώρα Βρυξελλών.

Για τη δυνατότητα ένταξης ή/και την υποβολή της αίτησης για το πρόγραμμα, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: Promotion Agricultural Products 

 

 

The post 186 εκ. € για το πρόγραμμα προώθησης αγροτικών προϊόντων της Ε.Ε. appeared first on olivenews.gr.

Add new comment

ΦΑΣΑ