Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 63rd Fancy Food Show 2017 στη Νέα Υόρκη

 

 

Από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου 2017, θα βρισκόμαστε στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits Center, στη Νέα Υόρκη παρουσιάζοντας τα ελαιοκομικά μας προϊόντα.

Η Ε.Δ.Α.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ, μαζί με έντεκα άλλες ελληνικές οργανώσεις παραγωγών σε συνεργασία με την εταιρία Άξιον Αγροτική, και την συμμετοχή της εθνικής Κοινοπραξίας Ελαιοπαραγωγών Ιταλίας, θα παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών παγκοσμίως.

Η ελληνική συμμετοχή στην έκθεση θα παρουσιάζεται στο περίπτερο Νο. 2007 με τίτλο «PRODUCER ORGANISATIONS΄CERTIFIED PRODUCTS»

 

Για την δημοσιοποίηση της ελληνικής συμμετοχής, εκδόθηκε σχετικό δελτίο τύπου.

 

Πιστοποιημένα Προϊόντα Οργανώσεων Παραγωγών στη Νέα Υόρκη

 

Με όχημα την ποιότητα, την καινοτομία και την τεχνολογική υπεροχή, δεκατρείς ελληνικές Οργανώσεις Παραγωγών ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς υπό την καθοδήγηση της εταιρείας ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και σε συνεργασία με την Εθνική Κοινοπραξία των Ελαιοπαραγωγών Ιταλίας – Consorzio Nazionale Degli Olivicoltori (CNO), πρόκειται να παρουσιάσουν στην θερινή έκθεση τροφίμων και ποτών FANCY FOOD SHOW 2017, τα αποτελέσματα της μεταξύ τους συνεργασίας σε επίπεδο ιχνηλασιμότητας με τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα τους.

 

Στο περίπτερο Νο 2007, με τίτλο PRODUCER ORGANISATIONS΄ CERTIFIED PRODUCTS (Πιστοποιημένα Προϊόντα Οργανώσεων Παραγωγών) θα μπορείτε να ενημερωθείτε για:
-Τα συστήματα ποιότητας και ιχνηλασιμότητας τα οποία εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις των φορέων στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΟΕΦ

-Τα καινοτόμα εργαλεία ευφυούς γεωργίας τα οποία έχουν υιοθετήσει οι ελληνικές
-Οργανώσεις Παραγωγών, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της ελαιοκαλλιέργειας καθώς και της μεταποίησης της πρώτης ύλης.

 

Γιατί Ιχνηλασιμότητα;

  • Για την προστασία του καταναλωτή
  • Για την προστασία του περιβάλλοντος
  • Για την παραγωγή ποιοτικών τροφίμων

Σας περιμένουμε, στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits Center, στη Νέα Υόρκη στις 25 – 27 Ιουνίου, 2017 για να γνωρίσετε τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα, από τις Οργανώσεις Παραγωγών Ευβοίας, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας-Πρέβεζας, Κυνουρίας, Λιβαδειάς, Μεραμβέλλου, Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, Μονοπατίου, Πεζών, Πηλίου-Β.Σποράδων, Πολυγύρου, Χαλκιδικής, Χανίων και CNO Ιταλίας.

Συμμετοχή της Ο.Ε.Φ. ΕΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στην Έκθεση Αγροτικών Τροφίμων & Ποτών, στο πλαίσιο του 3oυ Πανελλήνιου Συνέδριου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

Η Ο.Ε.Φ. ΕΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ συμμετείχε στην Έκθεση Αγροτικών Τροφίμων & Ποτών, στο πλαίσιο του 3oυ Πανελλήνιου Συνέδριου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που διοργανώθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2016.

Στις εργασίες του Συνεδρίου και της έκθεσης, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αγροτών, στελεχών των συνεταιριστικών επιχειρήσεων και εκπροσώπων των κοινωνικών και οικονομικών εταίρων του αγροδιατοφικού τομέα, το οποίο ακολούθησε του Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Γεωργίας που διοργανώθηκε από τις ευρωπαϊκές αγροτικές και συνεταιριστικές οργανώσεις Copa-Cogeca στον ίδιο χώρο, τις δύο προηγούμενες ημέρες, στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Εργασίας της Ο.Ε.Φ. για την τριετία 2015-2018

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το stand των προϊόντων της Ο.Ε.Φ. ΕΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και των υπολοίπων συμμετεχόντων: